PRAKTISCH – EENVOUDIG

SNEL – MAKKELIJK

Easy Mulch logo

EASY MULCH IN PELLETS!

ALLES-IN-EEN HYDROMULCHING SAMENSTELLING

De Easy Mulch doet écht wat de naam doet veronderstellen. Easy Mulch is een onberispelijk voorgemengd hydromulching recept dat speciaal werd ontwikkeld voor gebruik in de Easy Seeder.

VOORDELEN VAN DE EASY MULCH

Laten we de Easy Mulch een beetje beter leren kennen zodat u beter begrijpt welke voordelen deze mulch voor u en uw bedrijf in petto heeft.

Hierna sommen we de belangrijkste en meest gebruikte voordelen van de Easy Mulch voor u op :

Praktisch

Dankzij de ‘alles-in-één’ formule van deze samengestelde mulch in pellet vorm kan iedereen eenvoudig het mengsel (de slurry genaamd) aanmaken.

Snel

Van het moment dat de mulch pellets in contact komen met water, beginnen ze automatisch op te zwellen. De pellets lossen snel op zodat de Easy Mulch op extreem korte tijd klaar is voor gebruik.

10 Kg Zakken

Het transport en de opslag van de 10 Kg Easy Mulch zakken maakt uw werk een heel stuk makkelijker en zorgt voor aanzienlijke tijdswinst op de werf.

Recept

Met Easy Mulch ontdekt u het makkelijkste recept voor hydroseeding op de markt : 4 zakken van 10 Kg (40 Kg) mengen met één liter Vege-Max in de tank van de Easy Seeder, en natuurlijk niet vergeten zaadjes toe te voegen voor een oppervlakte van 250 m².

Easy Mulch

Dosering

Easy Mulch is voorgedoseerd om een perfecte hydroseeding applicatie te waarborgen.

Productiviteit

U gaat zeker en vast tijd, geld en arbeid besparen dankzij het gebruik van onze Easy Mulch. 8 tot 10 tankvullingen per werkdag worden mogelijk, en iedere tank is goed voor 250 m² hydroseeding.

Easy Mulch

Easy Mulch is een gepatenteerd product en de optimale oplossing voor een homogene re-vegetatie Easy Mulch is speciaal ontworpen voor gebruik in de Easy Seeder.

Technische Ondersteuning

Het Euro-Tec Team staat steeds voor u klaar om u verder te helpen met hydroseeding produkten, onderdelen voor uw machine of technische ondersteuning voor uw Easy Seeder.

Logo Brevet
Logo Eco Cert
Logo Agriculture Biologique
Logo Origine France
WAAROM VOOR DE EASY MULCH KIEZEN?

MAKKELIJK GEBRUIK

Meng 4 zakken (40 Kg) ‘alles-in-één’ Easy Mulch samengestelde mulch in pellet vorm in de tank. Voeg de aanbevolen hoeveelheid zaadjes voor 250 m² bij, terwijl u de 750 liter tank van de Easy Seeder verder vult met water.

ALLES-IN-EEN FORMULE

De speciaal ontwikkelde en voorgedoseerde Easy Mulch bevat ‘virgin’ houtvezels, ‘bio-sourced’ premium en gerecycleerde cellulose vezels en andere bodemverbeterende componenten. Easy Mulch bevat ook een voorgemengde hydroseeding voedingstof én een natuurlijke kleefstof.

VOORDELEN

Het klaarmaken van de mix gaat extreem snel en makkelijk met de voorgemengde Easy Mulch in pellet vorm. De 10 kg zakken zijn veel handiger om te stockeren, te transporteren, en handiger in gebruik op de werf.

Easy Mulch logo

GALLERIJ

Bezoek ons hier

Z.A. Grandalisse
148 Impasse Vue du Ciel
69124 Colombier Saugnieu
France