HANDIG – EENVOUDIG

SNEL – MAKKELIJK

DE MEEST PRAKTISCHE OPLOSSING VOOR HET AANLEGGEN VAN GROEN

De Easy Seeder is een hydroseeder die het voor iedereen mogelijk maakt om hydraulisch te zaaien (ook hydroseeding genoemd). Dat komt onder andere door z’n extreme licht gewicht, de compacte afmetingen en de uiterst simpele bediening. De Easy Seeder helpt u tijd en geld te besparen door de grote hoeveelheid werk die hij kan verzetten, en tegelijkertijd geeft hij u de mogelijkheid om het kwaliteitsniveau van uw werk nog te verbeteren.

SPECIFICATIES VAN DE EASY SEEDER

Laten we een blik werpen op de voordelen van de Easy Seeder zodat u hem wat beter leert kennen. Zo wordt het makkelijker om de voordelen die deze machine u en uw onderneming brengt, in the schatten.

Dit zijn de voornaamste voordelen van de Easy Seeder :

Handig

Een eenvoudige opzet die het makkelijk maakt voor Tuinspecialisten, Steden en gemeenten en zelfs privé personen.

Snel

Eén operator kan met de 750 liter tank een zone van 250m³ inzaaien (hydroseeden) in ongeveer 30 minuten.

Eenvoudig

De Easy Seeder is super eenvoudig te bedienen, onder andere dankzij z’n laag gewicht (225 Kg leeg) en z’n compacte afmetingen. Maar hij is tegelijkertijd extreem robust.

750 Liter Tank

De bestudeerde takvorm van deze hydroseeder leidt tot een vermindering in afmetingen en gewicht, maar laat de operator toe 250 m³ in te zaaien met één volle tank.

Jet Agitation Mixing Systeem

Het unieke mix system van de Easy Seeder het ‘Jet Agitation Mixing System’ werkt vanuit 4 verschillende richtingen. Dat heeft als resultaat een mix die sneller klaar is en homogener is.

2000 m² Productie Capaciteit

De Easy Seeder biedt u een dagelijkse productie capaciteit die tot 2000m² kan oplopen. En dat met een hydroseeding capaciteit van 250 m² per tank. Dat kan de Easy Seeder dankzij het gebruik van onze uniek samengestelde en gepatenteerde Easy Mulch.

Easy Mulch

Het gebruik van onze speciaal bestudeerde “alles-in-één” mulch in korrelvorm maakt de applicatie nóg gemakkelijker. U hoeft géén doseringen of applicatie hoeveelheden meer te berekenen voor de verschillende hydroseeding ingrediënten. De Easy Mulch is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de Easy Seeder.

Technische Ondersteuning

Het Euro-Tec Team staat steeds voor u klaar om u verder te helpen met hydroseeding produkten, onderdelen voor uw machine of technische ondersteuning voor uw Easy Seeder.

WAAROM KIEST U VOOR DE EASY SEEDER?

MAKKELIJKE APPLICATIE

Gewoon de Easy Seeder op uw pick-up truck of een kleine trailer laden, de 750 liter tank vullen. De mix is klaar in luttele minute dankzij het kwaliteitsrecept van onze Easy Mulch. De mix met zaadjes aanspuiten en dat is alles… Makkelijk, niet?

INDRUKWEKKENDE RESULTAAT

U kan nu zélf hydraulisch zaaien (hydroseeding) op oppervlaktes variërend van héél klein via klein tot middelgroot. Met de Easy Seeder kan u 250 m² zaaien in ongeveer 30 minuten. Het resultaat is verbluffend en het werk efficiënter dan met om het even welke andere methode van traditioneel (gras)zaaien.

VOORDELEN

Alle componenten van het EasyGreen concept warden ontwikkeld en geproduceerd met respect voor het milieu, bescherming van de watervoorraden en leveren een bijdrage tot de biodiversiteit met een vermindering van de CO2 voetafdruk. Het EasyGreen concept helpt tijd te besparen en draagt bij tot de lokale economie.

GALLERIJ

WIE KAN DE EASY SEEDER GEBRUIKEN?

We hebben de Easy Seeder speciaal zo ontworpen dat het een machine is die eenvoudig en handig in gebruik is, zodat om het even wie de machine dus zou moeten kunnen gebruiken.

TUINAANLEG, GROENDIENSTEN, GROENGEBIED ONTWERPERS EN AANLEGGERS

TUINIERS, TUINBOUW BEDRIJVEN, TUINONDERHOUD

GEMEENTES, STEDEN

Bezoek ons hier

Z.A. Grandalisse
148 Impasse Vue du Ciel
69124 Colombier Saugnieu
France